AMICOM Consulting & Strategy România a fost înființată în 2005 și de atunci oferă servicii complete de comunicare strategică. Compania este specializată în relații publice, comunicare de criză, relații cu autoritățile și comunicarea digitală.

Portofoliul AMICOM România include lideri din diferite industrii, cu o cifră de afaceri totală de peste 300 miliarde USD, printre care și Chevron, BAE Systems, Hewlett-Packard, Delta Airlines, CEZ, Booz Allen Hamilton și KPMG. AMICOM este unică printre agențiile de PR din România prin forța și calitatea echipei sale.

În prezent, AMICOM are mai mult de 20 de consultanți și parteneri în biroul său central din București, dintre care mai mult de jumătate sunt profesioniști cu o experiență îndelungată. Stabilitatea echipei noastre este esențială pentru menținerea unor relații personale strânse cu toate categoriile relevante pentru activitățile noastre de relații publice și relații cu autoritățile.

Această configurație, combinată cu experiența din mass-media, din marketing și din corporații internaționale, asigură o creștere constantă a know-how-ului agenției și oferă baza pentru un serviciu premium. Numărul și calitatea partenerilor ne permite să construim echipe capabile să gestioneze chiar și cele mai complexe proiecte la nivel național și internațional, situații de urgență în comunicare sau comunicare în medii de nișă.

AMICOM Consulting & Strategy, specializată în domeniul relațiilor publice, oferă servicii de înaltă calitate, adaptate necesităților și obiectivelor tuturor tipurilor de clienți:

MANAGEMENTUL REPUTAȚIEI

Încrederea într-o companie este piatra de temelie pentru protejarea reputației și pentru consolidarea relațiilor. AMICOM Consulting & Strategy lucrează în parteneriat strâns cu partenerii corporativi pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească relațiile cu clienții, să atragă investitori și să alinieze interesele publice și guvernamentale.

MANAGEMENTUL CRIZEI ȘI AL COMUNICĂRII

Încrederea clienților și a stakeholderilor este câștigată în măsura în care companiile reușesc să gestioneze o criză. În astfel de situații este esențial ca societățile și persoanele afectate să gestioneze situația în așa fel încât aceștia să dețină controlul asupra desfășurării evenimentelor.

CONSULTANȚĂ STRATEGICĂ

Mediul de business de astăzi este din ce în ce mai dinamic, iar succesul continuu este condiționat de strategia potrivită, care să includă potențialele oportunități și să vă evalueze corect opțiunile strategice.

RELAȚII CU MEDIA

Media de astăzi au fost transformate complet de tehnologizare. Poveștile sunt împrăștiate pe rețelele sociale de mii de ori în cursul unei singure zile, iar jurnaliștii publică articole în fiecare secundă în acest ciclu de știri 24/7. În timp ce redacțiile tradiționale continuă să se micșoreze, tensiunile cresc între redacții și mediul de business. În această nouă realitate există oportunități semnificative pentru companiile bine pregătite.

TRAINING MEDIA:

Pentru a răspunde întrebărilor venite din partea mass-media este nevoie de pregătire. Prin colaborarea cu principalii consultanți media din Româna, le oferim clienților noștri sesiuni explicite de traininguri media. Învățarea dinamică, unu la unu, precum și atelierele de grup sunt folosite pentru a ne instrui clienții cu privire la tehnicile de intervievare. Sesiunile noastre sunt practice și memorabile.

RELAȚII CU AUTORITĂȚILE:

Considerăm că excelența în afacerile publice se concentrează pe construirea și gestionarea relațiilor pe termen lung între companii și părțile interesate. AMICOM Consulting & Strategy îi asistă pe clienți în angajarea în dialoguri sociale constructive, în construirea relațiilor instituționale, precum și în crearea parteneriatelor public-private, pentru a putea evidenția soluțiile lor la cele mai importante probleme sociale.

Pentru mai multe informații despre AMICOM România, accesați www.amicom.ro.